25 juli 2006

Grizzly - 1 Hp på…utställning



Vi har varit och hälsat på Grizzly med familj - Ingrid, Olle, Nollan, Lukas och Pelton (dom tre sistnämnda är labradorpojkar) i Halmstad. Vilken trevlig dag! Bra väder, bad och underbart god mat! Den som smakat Ingrids sylt, saft, bakverk, förrätt, varmrätt, dessert m.m. vet precis vad vi menar! Vadå kokböcker o.dyl.?! Näää, Ingrid går på ren känsla! Det är inte utan man önskar att man begåvats med en tillstymmelse till Ingrids fingertoppskänsla och handlag vid spisen!
Grizzly lever ett prima liv i denna familj och är en trygg och charmig kille som dessutom gjort debut i….utställningsringen?! Hm! Fast egentligen gick det till så här…Ingrid var ringssekreterare på en inoff. drive-in-utställning och bad domaren, som förresten är labradoruppfödare men kanske inte riktigt av den typ som vår kennel representerar, göra en exteriör bedömning av Grizzly. Och man kan läsa följande:
”4 månaders hanvalp med vackert huvud och ljuvligt uttryck. Bra benstomme. Bra förbröst, bra vinklad fram och bak. Bra stark rygg, något välvd över länden. Bra päls. Mycket trevligt temperament. 1 Hp.
Inte illa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»