15 juli 2007

Äntligen!


Favorit i repris...Slice

Fint väder! Man tror knappt att det är sant! Har tagit en lång cykeltur med labradorflickorna och sedan tillbringat kvällen på terassen. Härligt!
Annars har vi med spänning följt helgens Internationella Working Test i Danmark, dels över nätet men också genom regelbundna sms från Annika. Sverige hade fyra lag anmälda varav vår vän Annika med sin Minus hastigt hoppade in i ett av lagen. Och laget med Annika och Minus placerades som bästa svenska lag på en delad åttonde plats av 30 startande! Stort GRATTIS till Annika och Minus (dessutom näst bäst av de svenska ekipagen)!!! Grattis också till Annikas lagkamrater Tomas och Janne!
I särklass bästa individuella prestation gjordes av svenskuppfödda Moorman's Ushers Ruby Ale och Helen Bosshard från Schweiz. De fick hela 192 poäng av 200 möjliga och vid dagens fem stationer hade de maxpoäng på samtliga! Flicka som tiken kallas har samma mor - SJCh Moorman's Gentiana - som vår Caddie. Och Anna-Karin (kennel Moorman's) har berättat att Helen är en härlig, positiv och ödmjuk tjej som avgudar sin Flicka! Extra kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hrmmmmm du glömde berätta att Flicka är min syrra!!//Göran

Annika och labradårarna sa...

TACK Anette för fina ord - jaaa, Minus var alldeles superfantastiskt jätteduktig.
Dessutom gillade Minus att bo på hotell (bra sängar och god mat och trevligt två- och fyrbent sällskap!) säger hon...