1 februari 2010

Fräck i håret, svinkallt och härliga SolDrakar


Limmerhultshelgen inleddes med min "julklapp" - ett besök hos Frissan där Cinna och Calle är stammisar. Det blev ny fräck frisyr och svart hårfärg med tre knallröda och effektfulla extensions. Allt medan Calle serverade både gott vin och god mörk choklad! Inte dumt! Tjusiga i håret skjutsade "privatchauffören" dvs. Calle oss tillbaka till Limmerhult där "gottandet" fortsatte...sushi, räkor och ytterligare ett par glas vin.

Tidig lördagsmorgon och svinkallt! Termometern visade närmre -30 och idag var det alltså dags för ettårsträff med SolDrakarna (läs mer på www.limmerhult.net). Men, men...ingenting stoppar dessa engagerade och ambitiösa valpköpare! Träffen blev mest inomhus med trevligt prat, fika med Ann-Maries goda kakor och Cinnas mumsiga gulaschsoppa. Fast några små korta träningspass blev det också! Calle hade plogat "gator" på fältet som var perfekta för markeringar och memories. Jag höll i övningarna och imponerades över duktiga unghundar och förare. Kullen visar fina egenskaper och jag gillar dom skarpt!

Innan jag for hem på söndagen fick Birdie sig ett träningspass. Var ju liksom tvungen att testa av henne på Calles "gator". Raketungen var överlycklig att äntligen få apportera igen och skötte sig fint. Träffade också Blaze, som är halvsyster till Birdie. En söt liten tik med rätt inställning, fast kanske något mer intensiv än halvsyrran.

Som alltid en toppenhelg på Limmerhult!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack snälla för hjälpen !!! DU är bäst på sånt !!!! Hoppas dom röda k-håren sitter på plats ff ;)...Kom snart tillbaka till oss p Limmerhult, alltid kan vi hitta på ngt kul/annorlunda..
Miljoner Kramar....