28 oktober 2006

Ingen bra dag vid havet!

Förutsättningarna var väldigt bra! Den hårda vinden hade lagt sig och den fina provmiljön var inbjudande men också krävande. Men när matte hämtade Prinsessan ur bilen kände hon redan där att det var nå't som inte stämde. Caddie var inte "på hugget" och inte lika pigg och glad. Landdirigeringen gick väl hyfsat, landmarkeringarna också men ändå inte riktigt som "vanligt" - Caddie brukar vara mycket distinkt. Prinsessan hade liksom inget "tryck" i sitt arbete. Under fältarbetet jobbade hon dock effektivt men inte alls med den fart och stil hon brukar ha, likaså på det efterföljande närsöket.
Sedan fick hon vara passiv en lång stund före vattenarbetet. Och där märkte matte tydligt att Caddie inte var sig lik. Hon slokade med svansen och var "matt". När vattenarbetet sedan skulle påbörjas ville hon helt enkelt inte mer och matte såg i Prinsessans ögon att hon rent utav såg olycklig ut. Och matte valde omgående att avbryta det hela!
Vad har hänt?! Husse och några till i publiken noterade att Caddie inte rörde sig korrekt, hon såg stel ut i bakdelen. Är det kanske den gamla skadan som gör sig påmind?! Eller har det kanske något samband med hennes lilla hälta på höger fram som har kommit och gått dom senaste veckorna?! Eller är hon helt enkelt ur form?! Hur som helst så börjar vi med att beställa tid hos Kiropraktorn på måndag...

Inga kommentarer: