22 oktober 2006

Matte "körde" bort förstapriset för Caddie

Igår startade Caddie och matte på Halmstadprovet för den sympatiske och kunnige danske domaren Flemming Nøhr. Men tyvärr "körde" matte bort förstapriset på grund av sin taskiga syn vid sista momentet - vattendirigering. Avståndet missbedömdes och sedan "försvann" Caddie i vegetationen och matte valde att avbryta uppgiften. Inget att skylla på, har man valt att starta så har man! För övrigt var Prinsessan lika gudabenådad som alltid. Hon blev dock inledningsvis lite störd vid fältarbetet då parkompisen med tydliga signaler talade om för henne att här ville han vara ensam! Caddie som aldrig konkurrerar kom av sig, sprang i utkanten av söket och ville helst ur området. Men så började hon hitta vilt, och sedan jobbade hon på som vanligt igen men höll ett "öga" på var den långhårige gule befann sig. Ett tredjepris blev resultatet med mycket fin kritik.
Fast matte känner sig lite ledsen men absolut inte över Caddie eller tredjepriset....utan för att hon ser så jäkla dåligt....

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt morsan!!! Fast du får nog be tomten att skaffa glasögon till matte din så att hon inte lurar dig mer... :) . Hoppas du mår bra annars, kramar Virre Whiskey.