5 januari 2008

God fortsättning...

...på det nya året! Här firade vi in 2008 till långt fram på småtimmarna tillsammans med goda vänner. Så man var ganska spak på årets första dag, men en sväng med hundarna tillsammans med trevlige Jonas och Tigersonen Titas gjorde att man piggnade till...för stunden i alla fall. Annars är det TRÅKIGT...vädret är helt bedrövligt och verkar märkligt nog bli värre för varje dag som går! Det är jättekallt och blåsigt! Idag har det till och med varit underkylt regn och förenat med livsfara att ge sig ut på vägarna. Vi försökte - dumt nog - men vände snabbt hemåt igen. Vi försökte också gå en hundpromenad...den blev inte så lång kan jag säga.
Kan berätta att Tee är i höglöp. Enligt almanackan är det Caddie som skall löpa nu, och Tee om en månad. Av någon anledning ser det ut att bli helt tvärtom! Sune Terrier tror han är Kung och sprätter...och skvätter. Slice förstår att det är någonting spännande, men inte riktigt vad.
Kan också berätta att min bror med sin gråhund Akela var på jättestooor utställning i Göteborg i går. När brorsan och hund, efter tidsförsening och lång väntan, äntligen fick springa vänstervarv var det med stora förhoppningar eftersom Akela vid de två tidigare utställningarna för rasspecialister fått mycket positivt omdöme, Cert och hög placering. Men ack vad han bedrog sig! Denne allrounddomare tyckte inte alls Akela var någon särskilt vacker rasrepresentant och gav henne ett andrapris. Snopet! Men snart är det dags för bedömning av rasspecialist igen...

Inga kommentarer: