2 augusti 2008

Vilken dag!!!


Känslomänniska som man är så blev det en tår i ögat för Bosse och Flip.


Förstapristagare!
Brindlebay Bonus för dagen förd av husse Bosse (men det är frugan Eva som tränar Flip!) och Stefan med Brindlebay Bounty.


Precis hemkommen efter en dag som funktionär vid Hunnebergs elitklass. Dömde gjorde sympatiske Björn Nordén och startande var bland annat Flip (pappa till Caddie's Fyrverkerier) och kullbrorsan Tibbe. Det var första start i klassen för Brindlebay-syskonen och båda gjorde ett gediget och övertygande arbete och prisvalören gick i topp. Stort GRATTIS!

På bilresan hem kom sms från Hedmans....Tiger-sonen och Caddie's bror SJ(j)Ch Moorman's Look In och Bertil Furberg var på prov i Norge och nu är Simba också Norsk Jaktchampion! Hurra! Vilken kull! Och mor till dessa Look-hundar är "världens bästa morsa" SJCh Moorman's Gentiana!

Och inte nog med detta....en sprudlande glad Elin ringde....Hon och Find-it Wonder Fly (Caddie/Skuggan) startade för allra första gången och fick 1 Hp provbäst för Janne Stihl! Dessutom fick Elin och Dina en massa extrapriser.... bästa förare, funktionärernas pris och jag vet inte allt för samtalet bröts. Stor KRAM, ni är sååå duktiga!!!

Vilken kanondag!!!

Inga kommentarer: