27 april 2009

Träning hos Henrik


Vad håller dom på med?.... Fr.v. Markägare Henrik pekar med hela armen och bredvid står Eddie och ser lite bestämd och finurlig ut. Ingrid ler troligtvis åt Olle som ligger på knä och "pratar" med Grizzly, Observera Olles "hemliga låda". Längst till höger vittrar Birdie in någon spännande doft.

Igår var det återigen träning hos Henrik på hans kanonmarker strax utanför Sätila. Körde olika markeringsövningar i varierande terräng med Birdie och efter lunch var det dags för årets allra första vattenträning, och faktiskt också den allra första "riktiga" apporteringsträningen i vatten för Raketen. Birdie har stor vattenpasson - fast det är ju inget nytt - och avlämningarna satt som en smäck. Tee fick också apportera några markeringar på land och i vatten. Hon kändes dock något okoncentrerad, vilket jag inte riktigt är van vid. Men, men...de är inga "maskiner".
Fick tillfälle att njuta av Eddie och Casey, då dom ingick i vår grupp på förmiddagen. Och positivt var det att se Olles flexibilitet med Grizzly. Tack för en trevlig dag med bra träning!


Goa' Ingrid och Pelton, Grizzly, Tee, Birdie.

3 kommentarer:

Cinna sa...

Nyfiken undrar: Vad har han i lådan????

Ingrid sa...

Får bli en hemlighet tills den 11-12 juli.

Cinna sa...

Hmmmm tusan oxå jag som var så hiskeligt nyfiken...