8 augusti 2009

En aktiv och härlig dag i Dannike


Här är Hon - Olles Diva-Darling!


Diva är en synnerligen käck drevervalp! Här tar hon en simtur till husse.

Förmiddagen inleddes med träning för Systrarna Raket. Först en enkelmarkering, därefter förlyttning för ett sökarbete och slutligen tillbaka till platsen för enkelmarkeringen men nu för ett linjetag. Både Svea och Birdie löste uppgifterna alldeles utmärkt. Nöjda gick vi till ny mark och avslutade träningen med två, inte så långa, men kluriga enkelmarkeringar som båda spikade.
Därefter en ridtur på Hälge med Lena, Caddie och Tee joggandes bredvid. Efter en timmes ridtur var vi tillbaka på Hult och då till "dukat bord". Brorsan hade nämligen fixat en sen lunch som bestod av egen fiskad regnbåge med färskpotatis (direkt från potatislandet), någon smarrig kall sås och grönsaker. Så himla gott!
Senare på eftermiddagen körde Mor, Far, Lisa, Olle och jag till sjön. Brorsan och Lena styrde kosan mot Stenungsund för en lillsemester på tu man hand. Hundarna fick bada och jag passade på att simträna Caddie och Tee. Det blev dock inget bad för oss tvåbenta utan vi nöjde oss med fika och prat.
En riktigt härlig dag!


Tee simtränas.


Och här myser hon med Olle.

2 kommentarer:

Limmerhultarna sa...

Två frågor: Var är det rosa kopplet Olle? och red ni båda två på Hälge?
Kram från oss på Limmerhult

Lena sa...

Anette red själv... jag fick leka hund, springa fritt, ibland bakom Hälge och ibland framför....men jag leta ej efter tryffel som Caddie gör eller äter skit. Anette sa att Hälge har ju full koll på vad du gör...även här ser man att det finns en viss ledarskap..jag är ju hans ledarsto :)