9 september 2008

Lite av varje

I söndags startade Casey (Tee/Dopping) och Eddie i Lärkesholm. Casey genomförde provet på ett utmärkt sätt, men lite ungdomlig iver ut till vattenmarkeringarna gjorde att domaren sänkte prisvalören ett snäpp. Det blev alltså ett andrapris. Till helgen startar dom igen, och då håller vi tummarna för ett förstapris!

Imorgon förmiddag åker jag till Herrljunga och hämtar Elin och Dina (Caddie/Skuggan) som kommer med tåg från Umeå. Antar att Elin kommer att vara ganska mör efter 14 timmar sittandes rakt upp och ner...det är nämligen hundförbud i vagnarna med sängplatser...dåligt! Hur som helst så kommer det att bli mycket hundträning samt att Elin och Dina kommer att få vara med och apportera vid lördagens andjakt.

Angående Find-it träffen så kommer detaljerad information per mail i början av nästa vecka.

Och avslutningsvis kan jag berätta att jag fortfarande är mörbultad efter skräckupplevelsen häromdagen. Birdie har - som tur är - inte fått några men...den lilla Raketen är precis som "vanligt".

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att lilla Dina får komma med och hämta riktiga pippisar. Hon var så duktig (och matte med) på vårt jaktprov i somras. Ha en härlig jakt/Maria